Lejligheder Ibiza Sun

Lejligheder Ibiza Sun

kr. 3.917,00

Lejligheder Ibiza Sun er moderne indrettet og har en perfekt beliggenhed til en solrig ferie på Ibiza. Uanset om du tager på ferie for det livlige natteliv eller for at nyde solen: Du vil have det hele lige her. Den smukke strand ligger i nærheden, og berømte klubber som Ushuaïa Ibiza og Hï ligger lige rundt om hjørnet.Terrassen har fine liggestole til en lang, doven eftermiddag i solen. Poolen er god til at køle af i nu og da. Ibiza Sun har, udover en snackbar til snacks mellem måltiderne, en restaurant med speciale i thailandske retter. Især for elskere! Og den fabelagtige hovedstad ligger lige i nærheden. Du hopper ind i taxaen, og inden for ti minutter er du der allerede.

Book rejsen her

Varenummer (SKU): 2022702118210982
Kategori:

Beskrivelse

Lejligheder Ibiza Sun er moderne indrettet og har en perfekt beliggenhed til en solrig ferie på Ibiza. Uanset om du tager på ferie for det livlige natteliv eller for at nyde solen: Du vil have det hele lige her. Den smukke strand ligger i nærheden, og berømte klubber som Ushuaïa Ibiza og Hï ligger lige rundt om hjørnet.
Terrassen har fine liggestole til en lang, doven eftermiddag i solen. Poolen er god til at køle af i nu og da. Ibiza Sun har, udover en snackbar til snacks mellem måltiderne, en restaurant med speciale i thailandske retter. Især for elskere! Og den fabelagtige hovedstad ligger lige i nærheden. Du hopper ind i taxaen, og inden for ti minutter er du der allerede.

Copyright 2024 - Pilanto Aps